Site-ul www.rocosprod.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de SC Rocos Prod SRL (denumita in continuare COMPANIA). 

Datele de identificare ale COMPANIEI:

  • Rocos Prod SRL – CUI RO2009324
    Reg Com cu nrJ27/572/1991
  • Adresa: Str. Castanilor, nr. 12, Com. Costisa, Jud. Neamt
  • Telefon: 0741 120 506

SITE-ul este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

COMPANIA nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui SITE sau ale continutului sau. Pozele sunt cu titlu de prezentare. Nuantele culorilor pot varia in functie de monitorul dispozitivului si pot varia usor de produsele reale.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest SITE, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre Tine a termenilor si conditiilor din aceasta pagina.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Vizitati aceasta pagina pentru actualizari. Continutul SITE-ului apartin COMPANIEI si este protejat de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea COMPANIEI. 

Puteti copia si printa continutul SITE-ului doar pentru folosinta ta personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul SITE-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. 

COMPANIA poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul tau la continutul SITE-ului sau la o parte a acestui continut. 

COMPANIA nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de SITE. 

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere COMPANIA pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre tine a clauzelor prezentului contract. 

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.